Om oss

SenseNode är en helhetsleverantör med bred kompetens inom energieffektivisering. Vi hjälper tillverkningsindustrin att möta utmaningarna med energibesparingar och minskade koldioxidutsläpp. Det gör vi genom att optimera användningen av energi i deras verksamheter med hjälp av SenseNodes analysverktyg Energy Analytics och våra dedikerade el- och energiingenjörer. Från implementering till analys och uppföljning med fokus på optimering av energianvändningen. Vår lösning finns idag installerat på ett flertal industrier och antalet installationer ökar stadigt.

Långsiktigt ägande

2022 gick Latour och Almi Greentech in som investerare i SenseNode. Med stabila och långsiktiga ägare kan vi fortsätta utveckla en förstklassig lösning för att företag ska kunna energieffektivisera sina verksamheter och uppnå sina hållbarhetsmål.

Lär känna oss

Här får du möta några av våra kollegor och få en inblick i hur det är att jobba hos oss. 

Vi kan energieffektivisering

Vi är övertygade om att riktigt bra energieffektivisering inte behöver vara komplicerad. Tvärtom. Därför arbetar vi alltid nära våra kunder och deras verksamhet. Med erfarna el- och energiingenjörer som är skickliga, ödmjuka och engagerade. Vi hjälper er att komma igång med energieffektivisering!

Vi på SenseNode

På SenseNode vill vi att våra kollegor ska trivas och utvecklas. Vi anställer personer vi verkligen tror på – med rätt kompetens, ett brinnande engagemang och en oslagbar kraft att genomföra. Vår målsättning är att SenseNode ska vara en plats där vi kan utvecklas tillsammans och förverkliga varandras och våra kunders potential, genom att tänka långsiktigt och stötta varandra.

Lyckas du, så lyckas SenseNode!

Vill du bli en av oss?

Se våra lediga tjänster nedan. Om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig, är du välkommen att skicka oss en spontanansökan.

Spontanansökan

Ibland söker vi inte aktivt efter en specifik roll, men tror du att du kan passa in på SenseNode? Hör i så fall av dig till oss!

Lediga tjänster

Just nu har vi inte några lediga tjänster.


Grundades 2013

20+ anställda

50+ kunder i 4 länder