SDR mötesbokare


Är du en målmedveten innesäljare och mötesbokare? Älskar du att kommunicera med olika nivåer på ett företag och anpassa din kommunikation till de olika kunderna och personerna? Vill du representera ett bolag i framkant och en kunnig och engagerad säljkår? Med entusiasm och energi som känns genom telefon och datorskärm ser du till att fylla säljarnas kalendrar med kundbesök hos industriföretag – alla behöver SenseNode för att få koll och kontroll på sin energiförbrukning. Läs då

Du kommer boka in möten till våra Account managers och andra representanter för att komma ut och presentera och demonstrera SenseNodes egenutvecklade och unika produkter och tjänster med tillhörande avtal. Prospektering finns och du kommer jobba med att självständigt boka in möte hos industrikunder i hela Sverige men även i Norden. Du tillhör ett kunnigt och drivet säljteam som sitter tillsammans på Ideon i Lund, på ett trivsamt kontor med korta beslutsvägar, trivsam och positiv stämning.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du:

 • tidigare ha jobbat med någon form av mötesbokning via telefon och mail
 • ha erfarenhet av prospektering
 • vara trygg och tycka det är kul att prata med kunder
 • ha godkänt gymnasie, gärna tekniskt
 • svenska & engelska i tal och skrift
 • en teknisk grundkompetens och intresse för teknik är bra
 • ha en bra datorvana 

Har du erfarenhet av kommunikation med nordiska (industri)företag är det meriterande, liksom fler språk.

Som person tror vi att du motiveras av:

 • att nå uppsatta mål och lyckas
 • initiera och utveckla relationer 
 • att göra affärer tillsammans, genom samarbete och tydlig kommunikation
 • att hela tiden utvecklas i din roll och i din kompetens

För att trivas på SenseNode som är i en stark tillväxt behöver du vara flexibel och lätt kunna anpassa dig till omvärlden och det som händer i snabb takt i bolaget. Att vara en del av tillväxtresa är att vara öppen och nyfiken, men kräver också ett inre driv och en förmåga att samtidigt arbeta strukturerat mot de uppsatta målen. 

Ansvarsområden

Som Sales Development Representative på SenseNode är du den som förser Account managers med kunder de ska besöka och du både prospekterar, hittar och tar lead på att kontakta kunder som kontinuerligt visar intresse för SenseNode. Du representerar SenseNode på ett tydligt, intresserat och kommunikativt sätt med ett trovärdigt och affärsorienterat förhållningssätt.

Du jobbar samtidigt nära en SDR-kollega, Account managers, KAM och Customer success som i sin tur är en viktig del av hela försäljningserbjudandet.

Vi jobbar nära våra kunder och därför är det viktigt att du som Sales Development Representative är bekväm och säker i att leda dig själv i kommunikationen med kunderna och trivs med att ta reda på saker, likväl som att du är en uppmärksam lyssnare. 

Du rapporterar till försäljningschef som även är delägare. På det trivsamma kontoret i Lund finns även energispecialister, utvecklare, marknad, produktägare och ledning – det innebär korta beslutsvägar och en kraftsamlad kompetens för en tydlig ambition framåt. Rollen ger dig stora möjligheter att växa med bolaget! 

Visst låter tjänsten intressant? 

I denna rekrytering samarbetar vi med Nadia Milotti på Randstad.

Sista ansökningsdag: 2023-05-30 men ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om rollen och rekryteringsprocessen till rekryteringskonsult Nadia Milotti, nadia.milotti@randstad.se / 0768554059.